mars 29 2013

Nu är jag på väg mot Blekinge! Sitta i bilen i 6-7 timmar är inte det roligaste men ska bli sjukt kul att träffa alla igen!
Men hoppas ni får en underbar påsk helg så hörs vi mer när jag kommer tillbaka och då har jag förhoppningsvis bilder att bjuda på!
 
Puss och kram♥
Bilder från Veckan som gått!

Bär smoothie

Det typ bästa som finns när man är sugen på allt är smoothie! Det är så himla underbart gott♥

Favvo just nu!

så jäklar underbar!


Snart lov då!

Hej, vilken seg dag!
slutade halv fem och drog hem för att arbeta mer med skolan! Jag mår mycket bättre så det fick bli ett super roligt pass med syrran, Body Combat som handlar om att typ boxas och kicka i luften med lite styrka på det vilket var super effektivt och kommer nog ha massa träningsverk imorgon, känner det redan!
Ihelgen blire nog inge bloggning för jag ska nämligen iväg ner till Bleking och fira Påsk! syrran följer inte med för hon ska jobba men det ska ändå bli sjukt roligt att träffa alla igen, saknar dem såå!

Nu sitter jag med te och kollar på Body Of Proof på femman och ska faktiskt snart sova, var bara tvungen att uppdatera min dag! Så godnatt och puss!♥
 

tisdag

Hej!
Idag blev det en väldigt kort dag för jag hade tidigare sång som även varade i 10 min sen fick jag gå eftersom jag inte ska sjunga!
Nu ska jag precis plugga lite matte för jag har ju ett prov efter lovet och vill plugga så lite som möjligt på lovet heheh!
så ha det!♥

black'n white


I WANT

Åhh så fin nu till våren, vill ha väskan och allt liksom!
JAg ba drömmer mig bort lite vilket alltid är mysigt!

Dagens

Hej!
Idag var det en bra dag, jag var glad hela tiden vilket gjorde allt roligare! Men jag är fortfarande lite förkyld och så men det blir nog bra!
Vi håller på med massor av stora uppgifter i skolan vilket gör dagarna lite längre men ändå så orkar man igenom dem precis vilket är skönt! 
Idag är det ju våffeldagen så våfflor till middag, check! 
Men ha en jättebra kväll, puss!♥

I am learning

Ja, jag sitter och lär mig och bankar in nya låtar i huvudet för att ha lite lager vilket alltid är lika roligt!
Ska sluta lite för att ta en fika paus med familjen! Puss på er!♥



Ny locktång

Jag lockar ju håret ibland med min platttång som även sliter så himla mycket på håret så jag var tvungen att köpa en locktång som fungerade, så det fick bli en OBH Nordica från Björn Axén som var jättebra!

new in!

Jag svängde förbi H&M häromdagen och kollade på lite kläder vilket ledde till att jag hittade denna underbara klänningen! Tänk er den på sommaren, barbent när man är brun!


23 mars 2013

Godmorgon!
Jag ligger just nu och kollar på PLL och äter lite kiwi.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer på dagen men kanske ska till Åkersberga och fika om det ör så att jag hinner för ikväll ska jag ut på middag med några kompisar vilket ska bli roligt!
Men jag är lite förkyld så jag kommer inte att träna idag vilket suger men förhoppningsvis kan jag göra lite imorgon!
Ha en superbra dag!♥

Snyggt till sommaren!


The highlight of the day

alltid!

Tiden flyger förbi!

Det var ju ett tag sen jag var utomlands, assa tiden går jättefort när man väl tänker efter! 
Det är riktigt stört!