massa snyggt från Gina Tricot

Det finns super mycket snyggt just nu från Gina, villa bara ha allt!!

Carry on my wayward son

Hej! Idag var jag på gymmet vilket var såå himla skönt! efter jag varit sjuk så har jag inte tränat så pass mycket som jag velat men idag så wooo! 
Imorgon har ju jag bara en lektion och då ska vi troligen köra "Carry on my wayward son" med Kansas vilket kommer bli skitroligt! den är helt skön att lyssna på och om vi sätter dessa underbara stämmor så kommer detta bli en sån jävla låt!


Goodnight!

Tjolahopp!
Idag var det somsagt en låång dag, men det är skönt att den är över så jag ska nog sova lite nu. Men imorn har jag även en längre dag som är lite hemskt! efter det som kommer jag nog gå ii sömnen hahaha för jag kommer vara helt slut! Måste packa klart senast på torsdag också vilket är lite stressigt! men ha en bra kväll, godnatt♥

Tisdag

är på väg till skolan nu, ser inte framemot denna dagen för jag ska va i skolan till typ 19.00 men jaja! ha en bra dag, jag bjussar på lite instagram bilder så länge!



Fullspäckad vecka!

Ja, denna vecka som kommer blir nog den mest jobbiga och täta veckan någonsin.
Jag har så mycket som ska göras och lämnas in i skolan.
Sen måste jag packa, gå på skolmöten och vara i skolan för att gå på räknestugan efter skoltid.
Jag ska dock klara detta för efter det så är det en härlig vecka av vila och mys med familjen! 

Nu ska jag fortsätta på min underbart roliga historiauppsats som jag måste hinna klart med denna vecka, hoppas ni fått en jättebra helg! 
 

Fika hos kusinerna

Vi var och fikade hos kusinerna och farmor och firade pappa idag, det var jättemysigt och jättegott men blev bara så himla mätt på allt fika vi åt♥

 



 

Födelsedags frukost

Idag fyller pappa år så vi myste till det med en riktigt god frukost tillsammans, han fick lite paket och lite sånger, hahaha och om ett tag ska vi över till kusinerna för lite fika och mer mys!


 
 

Gårdagens

Hej! Igår gjorde jag och Frida maten, det blve trerätters och det var jättegott!
Jag tog inga bilder på förrätten men det var lite kex och några egengjorda dippsåser sen till huvudrätt fick det bli fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås och till efterrätt gjorde jag cheescake med massa bär! Mums, så det var jättemysigt♥

Valentines roses

På alla ♥ dag så fick jag jättefina rosor av mamma, så sött!


MELLANMÅL

Hejsan! Lördag idag då, vet inte riktigt vad som händer nu på dagen eller om jag ska iväg ikväll men vi får väl se, annars är allt lugnt!
Sitter just nu och myser till det med kaffe och massa kiwi för det är så gott och nyttigt, men ni får ha en jättebra lördag så hlrs vi senare!
 

Äntligen Fredag!

Ja, som rubriken säger så är det nu fredag! Ikväll ska det mysas, imorn ska jag på dan ta det lugnt och på kvällen troligen dra iväg till en kompis i stan och sen på söndag fyller papi år och då blire firande. Hoppas ni får en lyckad fredag♥

MUSIC

Hej! Är jättepigg idag och halv fem ska jag till röstläkaren vilket inte är lika roligt men det är viktigt så, done!
Men nu innan ska jag skapa lite egen musik, hahaha! Jag ska försöka och börja skriva lite men sen ska jag leta present till papi för han fyller år i helgen så puss puss♥
 

e.l.f.

Jag såg denna hemsida på en blogg häromdagen och kollade in på den, hittade direkt massa billiga och bra saker som jag direkt beställde hem! 
Vet inte hur grejerna är än men hoppas på de bästa!
Nu ska jag iaf sova så godnatt♥


ONSDAG♥

Tjolahop! Nu mår jag mycket bättre, skola blire imorn! Men det är ju bara en lektion ;)
Idag var frida hemma också för hon mådde dåligt så senare på eftermiddagen mådde båda bättre så vi gjorde oss en riktigt god fruktsallad och kollade på en mysig feel good film

sjukling...

hej! ja, jag blev jättesjuk i måndags på natten så hemma blev jag ända till idag, får se om det blir skola imorgon för min del men jag vill bara ut från hemmet. att vara kräksjuk är inge roligt! hoppas ni haft det bättre än mig!