sista september

Hejsan!
Mina senaste dagar har varit jätteroliga!
Jag har haft fullt ös hela helgen, varit ute med kompisar ungefär varje dag och ba chillat och umgåtts, kört mycket singstar hahaha!
 
Idag var det en väldigt skön/oskön dag. Jag gick i skolan 13-17.00 och jag lunchade med Robin innan skolan och chillade i skolan efter. Jag drog sen till Globen och köpte mig ett par behövande svarta jeans eftersom mina andra gick sönder häromdagen.
 
Så sen har jag inte gjort så himla mycket. Imorgon ska jag upp och gymma runt halv tio för jag vill få tillbaka den regelbundna träningen som jag hade innan!
 
Men nu myser jag vid tv:n♥
Bjussar på lite bilder som tagits på sistone!
 
 

lite fler bilder från Paris

 
 
 

ordinary wednesday

Ja, nu sitter man här med allt plugg och har inget annat än att plugga framför sig! Det är inte den roligaste känslan men jag har en toppendag framför mig imorgon iaf! Fullt med musik och ensemble hela dagen! Så jag får helt enkelt bara hålla ut och köra på! Men jag kommer inte hinna klart idag vilket är det tråkiga...
 
Men annars är allt bra, tog mig en supergod smoothie för en stund sen!
 
Ha en bra onsdagkväll!
 
 

Förbereder mig inför morgondagen

 
 
Gårdagen var superrolig!! Jag var på min skolas inspark för ettorna och det var jättekul!
Kvällen blev inte exakt som planerat med vissa saker men det var en rolig kväll!
 
Sitter och skriver och pluggar på till mitt blivande jobb. Jag ska på en introkurs imorgon på Mcdonalds, det ska bli jätteroligt!
 

18 september

Hejsan!
Det har inte blivit så himla mycket outfits bilder på sistone men jag tänkte lägga upp vad jag bar i dag iallafall. Jag tycker själv det är kul att se sånt på andras bloggar så ska försöka lägga upp lite mer sånt på min oxå!
 

En mysfika i Paris

Ja, det blev ju somsagt massa mat och fika för våran del i Frankrike!En av dem var när vi var i stan och vandrade omkring och blev lite slut. Vi bestämde oss för att sätta oss ner och ta en liten fika, med andra ord irish Coffee för de andra men en cappucino till mig!

Paris

Heej! Jag har nu kommit hem från Frankrike, eller ja igår eftermiddag kom jag hem!Jag hade en underbar weekend med mamma, moster och mormor med massa mat lite shopping och massa promenader upp och ner för trappor hahah!

Vi åkte alltså väldigt mycket tunnelbana och taxi, jag fick sitta längst fram i taxin och prata med föraren för det var jag bara som kunde lite franska hahah!Vi kollade på alla typiska turistgrejer såsom Eifeltornet, Triumphbågen, Monmatre och massa mer!Jag blev tillochmed av målad av en konstnär på Monmatre, skitkul! 
Vi var på något som heter Buddah Bar en kväll, en mäktig restaurang med jättemysigt inne och mycket inredning:) Då åt vi världens godaste Sushi och dyr var den nog!
Ja, vi åt ju hela tiden typ! Frukost på hotellet, lunch ute och middag ute, det blev även några fika instoppade mellan maten oxå, vilket är ett måste! 

Ja, så kommer vi till vädret. Vi hade uruselt hela helgen, det spöregnade ena sekunden och andra blev det upehåll men det regnade i stort sätt hela helgen tills dess att vi skulle åka på söndagen då det sprack upp och blev skinande sol och varmt!

Nä men det var verkligen en lyckad resa för min del! Och nu har jag äntligen varit i Paris som jag alltid velat♥


Helt fast!

Jag har nog aldrig blivit så fast vid en cover men dessa killar är grymma!
 

 
 

instapics

ja, jag uppdaterar kanske lite jämnare på instagram än här så tänkte dela med mig av mina senaste bilder<3




new makeup

Idag kom min och syrrans nya smink hem från ELF.
Jag beställde helt underbart puder! Det är nog det bästa shimmerpuder som jag provat!
Så det var lite kul när jag kom hem, annars rullar allting på som vanligt, på torsdag drar jag till Frankrike föresten! Superroligt med Paris och shopping!! Så ni förstår att det inte blir ngn bloggning då men bilder kommer självklart upp sen när jag är hemma!!
 
 
 

en liten mängd av det jag vill ha

Detta ska jag kolla på nästa gång jag är i stan!
Finns så himla mycket snyggt och dessa är bara ett fåtal av allt jag vill ha!
 

Vilken lååång dag

Hejsan!
Det har blivit lite segt med all bloggning på sistone, nycket i skolan och allmänt trött!
Men idag har det iallafall varit en lååång dag som jag skrev i rubriken hahah!
Men ändå på ett sätt rolig, lite sång klämdes in mitt i dan och mycket snack med kompisar!
 
Imorn ser jag framemot dagen, bara musik! Lite teori men annars musik och chill!!
Sen ska jag även på en obbintervju efter skolan och sen när det är klart så blir nog lite Body Pump på gymmet, jag har varit lite dålig att gå dit nu på sistone men har bara inte haft lust eller orken!
 
Men snart äre helg igen och då blir mycket, Bio och sen kanske en kväll med tjejorna! :)
 
Men nu ska jag ta och få in lite sömn oxå! Puss♥
 

Lite duktigt måste man vara

Sitter och försöker få lite plugg gjort, jag har inte så mycket just nu men det är ändå skönt att inte göra allt i sista minuten haha!
 
Snart ska jag, syrran och Jens åka till Lager 157, spännande!
 
 
 

SÖNDAG IGEN

Heej! 
Söndag igen då! Och ja, idag blir nog en chill/pluggdag för min del. Kanske ska följa med syrran och Jens till Lager 157 som precis öppnat i Handen!!
Skiiitkul!
Annars försöker jag tagga till skolan lite och ba njuta av helgen :)
Får se om jag klämmer in lite träning idag oxå men annars blire någon annan dag i veckan!
Ha en bra söndag♥