Inspiration

 
 

bättre bild på mitt hår

 

nystädat

Ja, mitt rum kan faktiskt se fint ut ibland när jag väl vill att det ska vara fint haha!
Nej men det kändes bra att städa till det efter ett tag med ett ganska fult och stökigt rum, jag säger alltid efter jag har städat att jag ska hålla det så men det går inte!!! jag lyckas alltid slänga saker på golvet och vips så äre stökigt!
 
 
 
 

pieces

Robin Stjernberg har släppt en ny låt, som ni säkert redan vet men ville dela med mig av den för jag har fastnat för den lite, tycker den är jävligt bra med andra ord!
 

Mysig långkofta

Jag lade upp ett inlägg för några dagar sedan om att jag älskar långa koftor!
Jo jag har sett denna underbara på BikBok, skiiitskön och superfin enlligt mig, så den kommer jag ha på min önskelista i år!
 

nyklippt och nyslingat

Ja, i helgen fixade jag till mitt hår. Blev riktigt nöjd oxå!
Jag har inte tagit några bra bilder där man ser skillnad så ni får nöja er med mobilbild så länge, men jag ska försöka komma ihåg att ta ett bra foto där man ser skillnad!
Jag klippte iaf det en aning kortare än vad jag brukar, får se om jag kapar mer senare men jag gjorde sen varannan mörk och ljus slinga så det blev lite skiftningar! :)
 
 
 

Long

Något som jag verkligen har fastnat för just nu är låånga koftor, cardigans. Det är så himla fint enligt mig, man kan ha shorts, jeans eller tights på sig och sen slänga på en lång kofta så här som på bilderna. Jag bara älskar det! Så mitt nästa köp ska bli en sådan vacker kofta!
 
 

23/10-13

Hejsan!
Idag har det varit en lång men skön dag, hade 2 prov idag varav ett muntligt i svenska som gick åt helvete. Men det går att fixa upp sig på  och sen ett i historia som kändes jättebra :)
Efter skolan skulle vår klass repa på lucia tåg men jag kunde inte vara med för att jag var tvungen att jobba, vilket i och för sig är väldigt roligt just nu, jag har fått å himla bra feedback från alla som redan jobbar där vilket är jättebra och väldigt roligt att höra från andra!
     Nu är min utbildning på Mcdonalds färdig så nu kan jag bara få massor med pass och jobba häcken av mig för att få lite cash! Jag kan allstå nu köket, lite stressigt och förvirrande ibland men då äre bara att fråga vilket gör det hela så mycket skönare. Och att bränna sig har börjat bli lite standard för min del haha! Grillen på 200 grader är inte världens roligaste kanske. Men det kommer nog bli llite sånt i början!
 
Men snart är det helg, min föräldrar åker iväg hela helgen så jag, syrran och Jens kan chilla hemma och bara ta det lugnt utan päronen ;)
Men sen är det lov och allt så det är bara att stå ut de 2 sista dagarna!
 
puss och kram♥
 
Bilder på min underbara kompis Tyra från när vi hade en pluggfika på håltimmen idag!
 

Andra dagen på nya jobbet

Hej!
Helt slut efter denna lååånga dagen. Jag jobbade inte länge men jag har gått i skolan och pluggat oxå vilket gjort dagen ännu stressigare. Men jobbet gick jättebra! Jag lär mig fortfarande köket och det tycker jag är bra och roligt! Få göra burgare och städa lite till och från men jag lär mig supermycket av att jobba där än så länge! Imorgon är det sista utbildningsdagen vilket gör mig en riktig provanställd efter detta!
 
Men annars så rullar allting på som vanligt, längtar tills nästa vecka då det är looov och man bara kan ta det lugnt, jag jobbar inte på hela den veckan sen så då kan jag menalt förbereda mig till veckan därpå med jobb och skolan hahaha!
Men nu måste jag ta och sova för att klara av 2 prov i morgon, så god natt på er alla♥
 

Golden detailes

Hej!
Torsdag igen då, jisses vad tiden flyger fram fort!
Men det betyder att det närmar sig nästa år och ett liv som 18!!
 
Idag fick jag spela musik med kompisar, superkul! Alla har så himla kul när man jammar och bara skojar och man märker hur alla bara älskar vad de gör. Det är det jag sökte efter när jag började på Kulturama!
 
Jag hade till och med orken att fota min outfit idag, jag var själv hemma så det blev lite jobbigare att fota innan mörkret kom, men jag kunde fixa det själv!
Ni får ha en bra torsdagskväll♥
 
 
 

Bra start på en ny vecka!

Hej!
Måndag igen då, men idag var det en rolig dag för jag och några kompisar spelade på en såkallad Öppen scen i skolan idag inför elever och det var superkul!
Vi körde Wrecking Ball av Miley Cyrus och det gick skiiiiitbra!!
Det ska köras på avslutningen också vilket ska blir ännu mer kul!
 
Fredagen och lördagen spenderades på Annas torp i Mariefred, vilket var jättemysigt. Vi målade och kollade på film och spelade lite gitarr och sjöng ihop. Riktig bästis tid och mys♥
 
 
 

i don´t like to wait cover

Jag gjorde en ny cover förra veckan och lade upp den på youtube!
Så skulle bli superglad om ni kollade in på den och sa vad ni tyckte!
 
 

new necklace

Hej! Allt bra med er?
 
Har inte haft så mycket för mig men jag köpte häromdan ett jättefint halsband på Bikbok.
Kommer användas flitigt och det finns extra pärlor med som är skitbra om ngn faller bort!
Ett perfekt halsband för att piffa upp ett vanligt linne med jeans!
 
Idag har jag gymmat och pluggat, snart ska jag dra iväg igen och ba mysa hela kvällen!
Imorn blire dock mer plugg på schemat så jag njuter av denna underbara lördagen så mkt jag kan nu!
Men hoppas ni har en jättebra helg so far!